Baseball5

Maak kennis met Baseball5, de urbanvariant van honkbal en softbal

De website PlayBaseball5.nl is vanaf eind februari 2020 live! Op dit nieuwe platform van de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond (KNBSB) leer je alles wat je moet weten over deze hippe urban variant van honbal en softbal, bekijk je gave video’s en check je de aankomende Baseball5 events.

Play Everywhere & Play Fast!

Maak op PlayBaseball5 kennis met Baseball5, de innovatieve sport die iedereen snel leert. Je speelt 5 tegen 5 in slechts 5 innings. Je hebt geen knuppels nodig: #ALLYOUNEEDISABALL. Baseball5 is snel, modern en compact en deze kernwoorden passen bij de site Playbaseball5.nl! Op dit overzichtelijke platform kom je supersnel alles te weten over deze gave sport die je altijd en overal kunt spelen! Bij jouw vereniging, op het schoolplein of in de gymzaal van jouw school en ook op een pleintje in jouw buurt! Check nu de eenvoudige spelregels van deze snelgroeiende urbansport en leer hoe je supersnel een Baseball5 court creëert. Bekijk daar ook ons gave content op ons Instagramaccount, waardoor jij en je vrienden razendsnel echte pro’s kunnen worden in Baseball5.

Baseball5 is snel, modern en compact en deze kernwoorden passen bij Playbaseball5!

Play All & Play Ball!

Over pro’s gesproken: Baseball5 is wereldwijd booming en de lijst met (internationale) Baseball5 toernooien wordt langer en langer. Op PlayBaseball5.nl blijf je op de hoogte van nieuws & de laatste events. De KNBSB houdt op zaterdag 7 maart de tweede editie van het Open NK Baseball5. Op 28, 29 februari en 1 maart speelt er een Nederlands team op het Europees Kampioenschap Baseball5 in Litouwen. De nummers één en twee van dat EK plaatsen zich voor een nog groter event: het WK Baseball5 in Mexico in december. Ook debuteert Baseball5 op de Youth Olympic Games van 2022.

De KNBSB laat met het nieuwe platform van Baseball5 zien dat het gelooft in de toekomst van Baseball5 en wil scholen, honk- en softbalverenigingen en andere sportliefhebbers stimuleren om Baseball5 te spelen!

Volg het Instagramaccount @Baseball5NL en de Facebookpagina @Baseball5NL en mis nooit meer de gaafste updates over Baseball5.