Echte volleyballers beheersen de regels
Volleybalmasterz is een tool om de spelregelkennis van volleyballers te vergroten en is onderdeel van de missie Samen naar een veiliger sportklimaat. Volleybalmasterz is een officiële website van de Nevobo, waarmee spelers op een leuke én handige manier de spelregels beter leren begrijpen. Voor alle volleyballers die deze test met goed resultaat afronden leidt dit uiteindelijk tot het spelregelbewijs.

Waarom een spelregelbewijs?

Spelregelkennis maakt volleyballen leuker en de kans om te winnen groter. Alleen daarom al zou iedere volleyballer zijn spelregelbewijs moeten halen. Met hulp van deze website leren volleyballers al van jongs af aan de regels beter accepteren en goed toe te passen tijdens de wedstrijd. Dit leidt tot meer begrip voor de beslissingen van de scheidsrechter. Bovendien brengt het beheersen van de regels de winst dichterbij! 

Voor wie?

Wie van mini's naar jeugd doorstroomt, krijgt te maken met andere spelregels. Hoe mooi zou het dus zijn als we al bij de C-jeugd beginnen met die kennis?! Geef daarom je leden op, en dan met name de jeugd, via Volleybalmasterz.nl hun spelregelbewijs te laten halen. Lukt het minimaal tien jeugdleden van jouw volleybalvereniging om uiterlijk 17 december 2017 hun spelregelbewijs te scoren, dan dingt jouw club mee naar een gave prijs voor de hele clubjeugd!