Sporten is voor iedereen!

Sporten is voor iedereen!
Het begrip ‘positief coachen’ is inmiddels al aardig ingeburgerd bij jou op de club. En ouders die zich de longen uit het lijf schreeuwen, daar weten jullie ook wel raad mee. Al dat geschreeuw langs de lijn draagt natuurlijk niet bij aan het plezier op het veld. Maar heb je weleens nagedacht over wat plezier nog meer in de weg kan staan?

Is alles bespreekbaar?

Misschien lijkt het allemaal koek en ei bij jullie op de vereniging. Maar is dat wel echt zo? Als iemand problemen thuis heeft, is dat dan bespreekbaar? Of als iemand homo of lesbisch is, zou diegene dat dan durven te vertellen? Misschien denk je van wel omdat jij je happy voelt binnen de vereniging. Maar, toch houden stiekem veel mensen hun mond. De sfeer is er niet naar.

Dat is iets om over na te denken. Want als je wilt dat iedereen met plezier naar de vereniging komt, dan moet je natuurlijk wel jezelf kunnen en durven zijn. Voor de één is dat makkelijker dan voor de ander. Want: verschillen zijn er altijd.