Betrek andere leden bij het beleid van je vereniging

Anita van den Heuvel is als voorzitter erg betrokken bij Tennisvereniging Carolus. Ze gebruikt haar betrokkenheid om andere te enthousiasmeren en te betrekken bij het uitvoeren van het beleid wat zij samen met haar medebestuursleden heeft opgesteld. De leden voeren het beleid uit op hun eigen manier, maar ze vertrouwt erop dat het goedkomt en support daar waar nodig.

Ze staat als bestuurder midden in de vereniging en tennist nog steeds zelf. Dit is haar manier om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt op de club en bereikbaar te zijn voor de leden van de vereniging.

Meer weten over hoe jij als bestuurder de ambities voor jouw sportvereniging kan bereiken? Bekijk dan de 4 inzichten voor bestuurders die jou als bestuurder ondersteunen om jou te laten groeien in jouw rol.