Tischa Neve: kinderpsychologe en opvoedkundige
Tischa Neve is kinderpsycholoog en opvoedkundige. Zij is oprichter en eigenaar van pedagogisch adviesbureau Groot & Klein.

In opdracht van het programma Naar een Veiliger Sportklimaat van NOC*NSF heeft Tischa Neve twee producten ontwikkeld:

  1. De Workshop "Lang Leve de Sportouder" (samen met ontwikkelingspsycholoog Steven Pont). Deze workshop heeft als doel om met ouders van sportende kinderen inzicht te bieden op manier waarop zij een positieve bijdrage aan het sportplezier en de sportieve ontwikkeling van hun kind. Sportclubs kunnen deze workshop aanvragen bij de Academie voor Sportkader via https://www.academievoorsportkader.nl/bijscholingen/lang-leve-de-sportouder (kosten €180,-).
  2. De Online training "Een beetje Opvoeder" (samen met meerdere sportbonden). Deze training heeft als doel trainers, coaches en teambegeleiders van jonge sporters kennis, inzicht en vaardigheden aan te reiken over het creëren van een sociaal veilig sportklimaat waarbinnen plezier, zelfvertrouwen en ontwikkeling centraal staan. Deze online training is per 1 maart beschikbaar via de Academie voor Sportkader.

Daarnaast zal zij te zien zijn op woensdag 27 december 2017 om 10:00 uur in een live video op de Facebookpagina van Sportplezier. Tijdens deze live video zal Tischa zoveel mogelijk vragen beantwoorden die via Facebook binnen komen.