Sportplezier kun je maken! Deze krachtige boodschap dragen we vanaf nu actief uit via ons nieuwe kleurrijke platform. We willen hiermee graag alle mensen ondersteunen die elke dag, elk weekend langs de lijn, op de velden of in de sporthallen actief zijn. Want of je nu een trainer, scheidsrechter, jurylid, ouder, kantinemedewerker of coach bent; sportplezier is voor iedereen belangrijk en kan iedereen maken.
 

Waar ons vorige platform TVSportplezier zich vooral richtte op ouders, kinderen en verenigingen, biedt het nieuwe Sportplezier.nl een inspiratie voor alle mensen die betrokken zijn rondom een sportvereniging. Ben jij een betrokken ouder, een gepassioneerde bestuurder, een gemotiveerde trainer, een gezellige barmedewerker of één van de andere personen die vaak te vinden is op de sportvereniging? Op ons platform vindt iedereen tips, tricks en mooie praktijkverhalen over alles wat er gebeurt in en rondom iedere sportvereniging. 

Sinds zaterdag 4 maart, bij de start van de Week van het Sportplezier, zijn we live. We hebben de sociale mediakanalen en websites van TVSportplezier en Veilig Sportklimaat inmiddels geïntegereerd in de nieuwe kanalen rondom sportplezier.nl. Hierop zullen we geregeld video’s en andere inspirerende content plaatsen. Zo laten de vier ambassadeurs van Sportplezier zien hoe zij het verschil maken op hun vereniging. En dat kan jij ook! Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram voor inspiratie en vergroot ook het sportplezier op jouw vereniging.