Wij zijn blij met onze vrijwilligers!

Wij zijn blij met onze vrijwilligers!

Fotografie Olaf Otten

De waterpolo vereniging SG WZC in Zoetermeer is ontzettend trots op haar vrijwilligers en deelt dat graag met de wereld!

Van scheidsrechters tot coaches aan de badrand. Van de commissieleden tot de webmaster achter de computer. Van de jeugdtrainers tot de fotograaf en speaker bij de thuiswedstrijden.

Zonder al deze toppers, kon de vereniging niet bestaan. Deze mensen zetten zich dag in dag uit in voor SG WZC, voor het waterpolo. De acties in het water, krijgen vaak veel applaus, maar het werk van deze vrijwilligers om die acties mogelijk te maken helaas niet.

Waardering tonen 

Om die waardering te kunnen tonen, organiseerde (wederom) een aantal vrijwilligers een verrassend en feestelijke vrijwilligersmiddag. Onder het mom “Zonder JOU is er geen bal aan!” werd een gezellige pubquiz en meerdere activiteiten georganiseerd. De vrijwilligers kwamen geheel in stijl binnen over een rode loper. Tussendoor werd iedereen verwend met lekkere hapjes en drankjes.

Het hoogtepunt van de dag was een prachtig gedicht dat werd voorgedragen en een fotolijst met daarop bijna alle vrijwilligers van dit seizoen.

Presentje

De SG WZC vrijwilligers worden niet betaald. Niet omdat ze waardeloos zijn, maar omdat ze onbetaalbaar zijn. Wel is het altijd leuk om iets te geven (en om te krijgen!) en dus was er wel voor iedereen een leuke attentie.

De organisatie wilde nogmaals benadrukken: “Alle vrijwilligers; wij vinden het geweldig wat jullie doen! We hopen daar nog lang van te kunnen genieten. Bedankt voor jullie inzet!”